Hej mitt namn är Sasha!

Sashas yrkeslärarexamen.

Jag påbörjade min utbildning 1998 på frisörskolan i Nässjö. Att vara frisör är det bästa jag vet, en dröm sedan små barns ben och en idag en stor passion. 

Min ambition är att alltid gå framåt och utvecklas. Under min långa arbetslivserfarenheter har jag införskaffat mig frisör licensens alla behörigheter A,  B, C, D, E och F samt ett extra mästarbrev som inte finns idag på frisörlicensen, och är tillsynes den enda i dag Sverige.

Min passion och ambition har lett mig vidare i utvecklingens spår till vår samarbetspartners Redken, som är lika viktiga och kopplade till frisöryrket. Där har jag bland annat även gått alla deras certifikat så som Redken Certified Haircolorist, Redken Certified Design Stylist och Redken Certified Balayge Artist.

Min önskan är att inspirera och utveckla mitt team och alla framtida frisörer som startat sin resa inom yrket. 

Det är oslagbar känsla att starta dagen med träning för att därefter gå vidare till världens bästa kolleger och arbetsplats!

Läs mer om behörigheterna i Sashas Frisörlicens här

Hej, mitt namn är Mirveta!

Jag har arbetat på Hos Sasha sedan 2015.

Jag påbörjade min resa som frisör 2009 efter att ha tagit studenten i Nässjö. Jag innehar gesäll & mästarbrev, men är även Redken Certifierad Haircolorist och Balayage Colorist som jag är stolt över. 

Jag beskriver bäst mig själv som glad, kreativ och noggrann. Älskar att skapa i så väl färg som i form.

På min fritid gillar jag att träna och jobbar även som gruppträningsinstruktör.

Hej, mitt namn är Casper! 

Jag påbörjade min praktik på Hos Sasha under 2017 och idag är jag heltidsanställd frisör.

Jag är en sprallig och en glad kille som älskar att få ta hand om andra människor och göra dem ännu finare. 

Min styrka inom frisöryrket är att jag ständigt vill utvecklas och ge mina kunder ett varmt och ett personligt bemötande. 

Hej, mitt namn är Julia Malmborg!

Jag går tredje året på frisörlinjen på Brinellgymnasiet.

En gång i veckan utför jag min praktik på Hos Sasha där jag har varit sedan augusti 2020, nu i trean har jag praktik på torsdagar och jag jobbar även efter skolan.

Jag är en glad och positiv tjej som älskar att träffa nya människor. Jag gillar frisöryrket just därför, för att få träffa mycket människor och dessutom få uppfylla deras önskemål och få dem att känna sig fina.

Jag utvecklas varje dag inom yrket och hoppas på att fortsätta så.

Mitt mål är att bli en ordinarie behörig frisör på Hos Sasha!

Sara Sundberg
Sara