Hej mitt namn är Sasha!

Sashas yrkeslärarexamen.

Jag påbörjade min utbildning 1998 på frisörskolan i Nässjö. Att vara frisör är det bästa jag vet, en dröm sedan små barns ben och en idag en stor passion. 

Min ambition är att alltid gå framåt och utvecklas. Under min långa arbetslivserfarenheter har jag införskaffat mig frisör licensens alla behörigheter A,  B, C, D, E och F samt ett extra mästarbrev som inte finns idag på frisörlicensen, och är tillsynes den enda i dag Sverige.

Min passion och ambition har lett mig vidare i utvecklingens spår till vår samarbetspartners Redken, som är lika viktiga och kopplade till frisöryrket. Där har jag bland annat även gått alla deras certifikat så som Redken Certified Haircolorist, Redken Certified Design Stylist och Redken Certified Balayge Artist.

Min önskan är att inspirera och utveckla mitt team och alla framtida frisörer som startat sin resa inom yrket. 

Det är oslagbar känsla att starta dagen med träning för att därefter gå vidare till världens bästa kolleger och arbetsplats!

Läs mer om behörigheterna i Sashas Frisörlicens här

Hej, mitt namn är Casper! 


Jag påbörjade min praktik på Hos Sasha sedan 2017 och idag är jag heltids anställd frisör med gesällbrev. 

Jag är en sprallig och en glad kille som älskar att få ta hand om andra människor och göra dem ännu finare. 

Min styrka inom frisöryrket är att jag ständigt vill utvecklas och ge mina kunder ett varmt och ett personligt bemötande. 

Hej, mitt namn är Julia Malmborg!

Hej

Mitt namn är Julia och jag är trainee på salongen.

Jag tog studenten sommaren 2022 och har varit på Hos Sasha sen hösten 2020.  Som person är jag glad och energirik samtidigt som jag är väldigt noggrann med mitt arbete. Att träffa och arbeta med människor är något jag älskar, vilket frisöryrket uppfyller.

Mitt mål är att arbeta igenom mina traineetimmar och göra gesällbrevet.

Hej, mitt namn är Sara!

Jag började min praktik på Hos Sasha 2021 och är idag anställd på halvtid. Jag är en glad och utåtriktad tjej som älskar hår och att träffa nya människor, just därför gillar jag detta yrket så mycket. Jag utvecklas ständigt och så vill jag fortsätta. Alla mina tider finns på bokning, men det går även bra att ringa till salongen, dessutom till en reducerad trainee pris. Jag hoppas att vi ses!🤍